1e verbeterlab gestart, andere in de planning

15 december 2022

Het eerste verbeterlab, bij Het Parkhuis, is met enthousiasme gestart. Het is een leuke mix van medewerkers die gemeen hebben dat ze vaak ideeën hebben hoe ze hun werk nóg beter kunnen doen. In het verbeterlab krijgen ze tips en leren ze van elkaar hoe ze hun ideeën kunnen uitvoeren. En dan komen die verschillende achtergronden van de deelnemers goed van pas!

Inmiddels zijn er met meerdere organisaties gesprekken geweest en begint er steeds meer interesse te komen. Zo is Drechtdokters de deelname aan het voorbereiden en heeft ASvZ ook aangegeven mee te willen doen.

Drechtzorg betaalt de verbeterlabs van de eerste zes organisaties die meedoen, zodat ze kunnen ervaren of  het past bij de organisatie.

Ben je geïnteresseerd, meld je dan aan. We kijken samen hoe we het kunnen oppakken.