Afscheid van kwartiermaker Sanne-Lot

15 december 2022

De taak van Sanne-Lot, de kwartiermaker van de Innovatie Fabriek, zit erop. Zij draagt haar werkzaamheden over aan een innovatiecoördinator. De gesprekken met kandidaten zijn al gestart. Sanne-Lot wordt programmamanager bij de VVT Alliantie Waardenland en zal met de aangesloten organisaties de invoer van slimme thuiszorg gaan oppakken.

We vroegen Sanne-Lot hoe ze het opzetten van de Innovatie Fabriek heeft ervaren.

“Ik heb de Innovatie Fabriek met veel plezier ontwikkeld, samen met heel veel andere mensen. Vanuit mijn persoonlijke ervaring met de zorg en het innovatiebureau wat ik heb gehad, weet ik hoe moeilijk het is om een innovatie uit te rollen. Het echte veranderen begint immers pas na de aanschaf van een slim hulpmiddel. Dat kost veel tijd en is niet altijd van te voren bedacht. Door juist hier aandacht aan te besteden, denk ik dat er nog veel ‘winst’ te behalen is. Zowel voor medewerkers die dan meer tijd kunnen overhouden voor de cliënt, als voor de organisaties die te maken met de krappe arbeidsmarkt. Het kan echt wel.

Ik heb met fijne mensen gewerkt en vind het dan ook leuk dat ik in de regio blijf werken. Dankjulliewel voor jullie bijdrage aan de Innovatie Fabriek.