Brenda van Zeeland nieuwe innovatie coördinator

24 februari 2023

Mijn naam is Brenda van Zeeland. Vanaf 13 februari j.l. ben ik enthousiast, als altijd, gestart als innovatiecoördinator bij de innovatie-fabriek. Een mooie uitdagende baan in een uitdagende tijd waarin complexe vraagstukken in de zorg zeer actueel zijn.

Mijn gehele werk carrière heb ik in de (gehandicapten) zorg gewerkt, op verschillende posities binnen deze regio, waaronder innovatie manager. Deze laatste positie heeft mij veel kennis opgeleverd over zorgtechnologie, implementatie (vraagstukken) en kwaliteitsverbetering.

Mijn ambitie voor de komende periode is om focus te leggen op de toegevoegde waarde van implementatie van zorgtechnologie zodat we met werkplezier de kwaliteit van zorg verbeteren of minimaal bestendigen. Dit programmaonderdeel is al gestart binnen de verbeterlabs en de showrooms waarin een innovatie wordt toegelicht en het contact en kennisdeling binnen het netwerk is ingericht.

Als linking pin wil ik mensen met elkaar verbinden, dit past goed bij mij. Er liggen veel kansen en er zijn goede voorbeelden bij eenieder aanwezig om elkaar te versterken. Door de opgedane kennis met elkaar delen (en ook van elkaar leren) is het vliegwiel effectief om echt het verschil te kunnen maken.

Ik kom graag langs om kennis te maken en samen op de onderwerpen verder door te pakken Op deze manier lopen de ingezette processen door en kunnen we echte meters gaan maken!

Neem bij verder vragen of het maken van een afspraak gerust contact met mij op.

email: b.s.vanzeeland@drechtzorg.nl

telefoon : 06-21660564