Het Verbeterlab

27 maart 2023

Innoveren kun je leren! Ben jij een professional in de zorg en heb je ideeën over hoe de zorg beter kan? Of ben je in je organisatie bezig met innoveren of opleiden? Dan is het Verbeterlab misschien iets voor jou!

Met het Verbeterlab leer je hoe je veranderingen voor elkaar krijgt. Je krijgt in een klein groepje met andere veranderaars kennis, vaardigheden en tools aangereikt om aan de slag te gaan met een vraagstuk dat je zelf uitkiest. Je leert hoe je je eigen aannames checkt, knelpunten onderzoekt en je collega’s meeneemt. En je kunt alles direct toepassen in je dagelijkse werk. Met als uiteindelijke doel: een veranderbeweging op gang brengen in jouw organisatie.

Inmiddels zijn er drie organisaties die gestart zijn met het Verbeterlab. De innovatie-fabriek betaalt de kosten van de eerste zes organisaties die meedoen. Er is dus nog ruimte voor drie organisaties!

Wil je meer informatie? Of ben je geïnteresseerd om mee te doen? Neem dan contact op met Brenda van Zeeland.

email: b.s.vanzeeland@drechtzorg.nl

telefoon : 06-21660564

Presentatie Verbeterlab