Inspiratie Meet-Up: Digitale Dagbesteding

27 maart 2023

Terugblik event 6 april 2023 Kijk hier het filmpje!

Innoveren in de zorg is hard nodig, maar kent ook vele uitdagingen. Want hoe kom je nu van een pilot tot echte implementatie? De innovatie-fabriek Drechtzorg, WGV Zorg & Welzijn en INNOW nodigen je van harte uit om dit thema met elkaar te verkennen op donderdag 6 april 2023, van 9.30 – 11.30 uur (inloop vanaf 9.00 uur).

Joyce van Evert (locatiemanager bij Gemiva) is vanuit haar studie betrokken bij digitale dagbesteding. Zij heeft dit uitgerold binnen Gemiva. Zij gaat ons meenemen in de verschillende vormen, ervaringen en uitdagingen bij opschaling van digitale dagbesteding. Uiteraard zorgt Joyce dat er mogelijkheden zijn om het zelf uit te proberen.

Vervolgens gaan we met elkaar in gesprek wat er nodig is om innovaties verder te implementeren en kijken we naar jullie behoefte voor toekomstige meet-ups, korte toelichting verbeterlab door een ervaringsdeskundige, behoefte peiling/ ervaring spraak gestuurd rapporteren.

Datum: 6 april 2023
Tijd: 9.30 – 11.30uur (9.00 uur inloop)
Locatie: Leerpark Dordrecht


Ja, ik kom graag langs en schrijf mij in > Aanmelden Inspiratie Meet-up