Vitaal Thuis Festival

18 september 2023

𝗗𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟮 𝗼𝗸𝘁𝗼𝗯𝗲𝗿 𝘃𝗮𝗻 𝟭𝟰.𝟬𝟬 𝘁𝗼𝘁 𝟭𝟳.𝟬𝟬 𝘂𝘂𝗿: 𝗩𝗶𝘁𝗮𝗮𝗹 𝗧𝗵𝘂𝗶𝘀 𝗙𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹.

𝗕𝗲𝗻 𝗷𝗶𝗷 𝗲𝗿𝗯𝗶𝗷?
Mensen worden ouder en wonen steeds langer in hun eigen woning. Weet jij welke hulpmiddelen er zijn om daarbij te helpen? En weet je dat sommige hulpmiddelen nu ook al kunnen helpen?

Tijdens het Vitaal Thuis Festival kun je kennismaken met verschillende hulpmiddelen, die mensen helpen om langer in de eigen woning te kunnen blijven wonen. Het ene hulpmiddel helpt bij praktische dagelijkse dingen en de andere maakt het voor zorgmedewerkers en mantelzorgers mogelijk om iemand met een zorgvraag nog beter te ondersteunen. Er is van alles te zien op het festival. Ook worden er presentaties geven en is het Verbeterlab er met het spel Briljant!.

𝗠𝗲𝗲𝗿 𝘄𝗲𝘁𝗲𝗻?
Flyer Vitaal Thuis
voor informatie over de hulpmiddelen die aanwezig zijn en de presentaties die gegeven worden.

𝗕𝗲𝗻 𝗷𝗲 𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄𝘀𝗴𝗶𝗲𝗿𝗶𝗴 𝗴𝗲𝘄𝗼𝗿𝗱𝗲𝗻?
Loop dan binnen bij het Vitaal Thuis Festival (Leerpark Dordrecht, Kopgebouw Leerparkpromenade 40, 3312 KW Dordrecht). Je bent van harte welkom. Aanmelden is niet nodig en voor een drankje en hapje zorgen wij.

𝘏𝘦𝘵 𝘝𝘪𝘵𝘢𝘢𝘭 𝘛𝘩𝘶𝘪𝘴 𝘍𝘦𝘴𝘵𝘪𝘷𝘢𝘭 𝘸𝘰𝘳𝘥𝘵 𝘮𝘰𝘨𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘨𝘦𝘮𝘢𝘢𝘬𝘵 𝘥𝘰𝘰𝘳 𝘥𝘦 𝘪𝘯𝘯𝘰𝘷𝘢𝘵𝘪𝘦-𝘧𝘢𝘣𝘳𝘪𝘦𝘬, 𝘝𝘝𝘛 𝘈𝘭𝘭𝘪𝘢𝘯𝘵𝘪𝘦 𝘞𝘢𝘢𝘳𝘥𝘦𝘯𝘭𝘢𝘯𝘥, 𝘐𝘯𝘯𝘰𝘸 𝘦𝘯 𝘞𝘦𝘳𝘬𝘨𝘦𝘷𝘦𝘳𝘴𝘷𝘦𝘳𝘦𝘯𝘪𝘨𝘪𝘯𝘨 𝘡𝘰𝘳𝘨 𝘦𝘯 𝘞𝘦𝘭𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘡𝘶𝘪𝘥 𝘏𝘰𝘭𝘭𝘢𝘯𝘥 𝘡𝘶𝘪𝘥 (𝘞𝘝𝘎 𝘡+𝘞 𝘡𝘏𝘡).