Video podcast ‘Data in de zorg: innovatief of eng?’

27 september 2023

Aflevering 2 van de 5-delige video podcast over data, digitalisering en innoveren. Samenwerking van INNOW en de Innovatie-fabriek

Innovatie is vallen en opstaan, falen en opnieuw proberen.
Innovatie gaat over vasthouden of loslaten. Voordat je iets kunt loslaten en iets anders kunt gaan omarmen, moet je doorhebben dat er iets moet veranderen en in welke richting dat moet gebeuren. Want wanneer laat je los en wanneer houd je vast? In de video podcast ‘Vallen en opstaan’ praat Brenda van Zeeland (coördinator van de innovatie-fabriek) met professionals over het proces van innovatie in de praktijk.

2e aflevering
In deze 2e aflevering ‘Data in de zorg: innovatief of eng?’ praat Brenda met Abdullah Ates (adviseur Rivas Zorggroep). Zij hebben het over data in de zorg en waarom het belangrijk is om met data te werken. Abdullah: “Data heb je nodig voor analyse, geschiedenis en toekomst. We hebben al veel data van cliënten in onze systemen. Met die data kunnen we onze kwaliteit verbeteren, plannen maken voor de toekomst en de continuïteit van de zorg waarborgen.”

Klik hier om de volledige video podcast te bekijken.