Waardevolle meet-up Digivaardigheid

24 november 2023

Gisteren vond onze meet-up ‘Digivaardigheid’ plaats. Locatie was de Bank van Noppes in Gorinchem. Tijdens deze meet-up nam Suzanne Verheijden (Buro StrakZ) de deelnemers mee in alles wat met digivaardigheid te maken heeft. Digivaardigheid is het meest onderschatte probleem bij de implementatie van innovatie en eHealth. Ook is het voor zorgprofessionals een (mede-)oorzaak van werkdruk, stress en reden voor het verlaten van de zorg. Goed dus dat we met elkaar tijd genomen hebben om dit onderwerp te bespreken en tips en handvatten hebben gedeeld om hier in de organisatie mee aan de slag te gaan.

Onze volgende meet-up staat gepland op 25 januari.
We hebben dan verschillende thema’s. We bespreken in ieder geval de druppelbril en Mijn Pia (een Persoonlijke Interactieve Assistent voor zorgondersteuning en leefstijlcoaching via WhatsApp). Optioneel is de Momo Bedsense. Ben je erbij? Meld je dan alvast aan door te mailen naar c.j.kelder@drechtzorg.nl.