Video podcast ‘Leven in veiligheid’

19 december 2023

Aflevering 4 van de 5-delige video podcast over data, digitalisering en innoveren. Samenwerking van INNOW  en de innovatie-fabriek.

Innovatie is vallen en opstaan, falen en opnieuw proberen.
Innovatie gaat over vasthouden of loslaten. Voordat je iets kunt loslaten en iets anders kunt gaan omarmen, moet je doorhebben dat er iets moet veranderen en in welke richting dat moet gebeuren. Want wanneer laat je los en wanneer houd je vast? In de video podcast ‘Vallen en opstaan’ praat Brenda van Zeeland (coördinator van de innovatie-fabriek) met professionals over het proces van innovatie in de praktijk.

4e aflevering
In deze 4e aflevering ‘Leven in veiligheid’ praat Brenda met Ilse Schoormans (projectleider Thuisleefgroep) en Corne de Korte (manager Waardenburgh). Zij bespreken met elkaar wat er nodig is om veilig in de eigen omgeving (thuis of in een zorginstelling) ouder te worden. Ilse: “Volgens mij kan je niet een one size fits all oplossing neerzetten. Dus ga je veel meer met elkaar op zoek naar wat speelt hier nou precies en daar zoek je oplossingen voor.”

Klik hier om de volledige video podcast te bekijken.
Wil je op Spotify luisteren? Klik dan hier.