Video podcast ‘De grootste verandering in de zorg is jouw eigen levensstijl’

29 januari 2024

De laatste aflevering van de 5-delige video podcast over data, digitalisering en innoveren. Samenwerking van INNOW en de innovatie-fabriek.

Innovatie is vallen en opstaan, falen en opnieuw proberen.
Innovatie gaat over vasthouden of loslaten. Over vallen, opstaan en opnieuw proberen. Voordat je iets kunt loslaten en iets anders kunt gaan omarmen, moet je doorhebben dat er iets moet veranderen en in welke richting dat moet gebeuren. Want wanneer laat je los en wanneer houd je vast? In de video podcast ‘Vallen en opstaan’ praat Brenda van Zeeland (coördinator van de innovatie-fabriek) met professionals over het proces van innovatie in de praktijk.

5e aflevering
In deze laatste aflevering ‘De grootste verandering in de zorg is jouw eigen levensstijl’ praat Brenda met Mariëlle Hornstra (programma manager) en Miranda Janssen (Leefstijlcoach). Zij bespreken de uitdagingen van het aanhouden van een gezonde levensstijl. Wat is daar precies voor nodig? En wat zijn de voordelen? Ze gaan in op de relatie tussen het fysieke en mentale welzijn. Is iedereen zich hier wel bewust van?

Klik hier om de volledige video podcast te bekijken.
Wil je op Spotify luisteren? Klik dan hier.