Video podcast ‘Veranderkracht’

7 mei 2024

De eerste aflevering van serie 2 van de video podcast over data, digitalisering en innoveren.
Samenwerking van INNOW en de innovatie-fabriek.

Innovatie is vallen en opstaan, falen en opnieuw proberen.
Innovatie gaat over vasthouden of loslaten. Over vallen, opstaan en opnieuw proberen. Voordat je iets kunt loslaten en iets anders kunt gaan omarmen, moet je doorhebben dat er iets moet veranderen en in welke richting dat moet gebeuren. Want wanneer laat je los en wanneer houd je vast? In de video podcast ‘Vallen en opstaan’ praat Brenda van Zeeland (coördinator van de innovatie-fabriek) met professionals over het proces van innovatie in de praktijk.

6e aflevering
In deze 1e aflevering van serie 2, de 6e aflevering van de complete serie, praat Brenda met Babs Vuijk (Philadelphia Zorg) en Marit Baaij (Stichting Verbeterlab) over het thema ‘Veranderkracht’. Ze hebben het over wat er nodig is in een organisatie om veranderkracht groter te maken/te stimuleren, zodat innovaties kunnen landen in een organisatie.

Klik hier om de volledige video podcast te bekijken.