Video podcast ‘Samenredzaamheid’

10 juni 2024

De tweede aflevering van serie 2 van de video podcast over data, digitalisering en innoveren.
Samenwerking van INNOW en de innovatie-fabriek.

Innovatie is vallen en opstaan, falen en opnieuw proberen.
Innovatie gaat over vasthouden of loslaten. Over vallen, opstaan en opnieuw proberen. Voordat je iets kunt loslaten en iets anders kunt gaan omarmen, moet je doorhebben dat er iets moet veranderen en in welke richting dat moet gebeuren. Want wanneer laat je los en wanneer houd je vast? In de video podcast ‘Vallen en opstaan’ praat Brenda van Zeeland (coördinator van de innovatie-fabriek) met professionals over het proces van innovatie in de praktijk.

7e aflevering
In deze 2e aflevering van serie 2, de 7e aflevering van de complete serie, praat Brenda met Fred Vahlkamp (Bank van Noppes) en Nanda van der Boom (Limonade Brigade) over het thema ‘Samenredzaamheid’. Fred en Nanda vertellen over de mooie initiatieven die zij hebben ontwikkeld, waarin de kracht van de mensen en samenredzaamheid voorop staan. Ze vertellen hoe ze die initiatieven gerealiseerd hebben en wat daar voor nodig is. Deze video podcast zit vol met mooie verhalen die jou zullen inspireren.

Klik hier om de volledige video podcast te bekijken.