AI in de Zorg: Wat kunnen we voor jou betekenen?

AI is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Het kan een waardevolle hulpbron zijn als we het op de juiste manier inzetten. Maar juist dat roept de vraag op: hoe zet ik AI in? Hoe gebruik ik chatbots effectief? Met de juiste ‘prompts’ kun je bijvoorbeeld een mailrobot creëren die jouw e-mails beantwoordt.

Tijdens de meet-up ‘AI in de zorg’ op 28 maart jl. kwamen enkele AI-enthousiastelingen van Syndion en Rivas bij elkaar. Het was fantastisch om te zien welke meerwaarde ze elkaar konden bieden. Er werd gesproken over prompts, chatbots en de toepassing van AI in de zorg.

Vanuit de innovatie-fabriek vragen we ons af: kunnen we iets voor jullie betekenen op dit gebied? Is er behoefte aan een chatbot voor roosteren, of kunnen we meedenken over hoe je AI op een veilige en AVG-compliant manier in je werk kunt toepassen?

Ben je net als ik nog een beginner en wil je meer weten? Ook dat is prima. Vul de enquête in via de onderstaande QR-code of klik hier. We willen graag weten waar de behoefte ligt. Misschien organiseren we een bijeenkomst, een webinar of bieden we persoonlijk advies. Laat ons weten waar je vragen over hebt.