De innovatie-fabriek is onderdeel van Drechtzorg, haar leden zijn samen de eigenaar.

                                                                              

                                        

De innovatiecoördinator
Brenda van Zeeland

De innovatiecoördinator is de linking-pin tussen alle organisaties en innovaties. Zowel zorgtechnologie, digitale vernieuwingen als sociale (proces)veranderingen.

  • Ze weet wat de succesvolle innovaties zijn en brengt dit onder de aandacht bij anderen.
  • Ze organiseert themabijeenkomsten om kennis en ervaring te delen over successen en dilemma’s bij het uitrollen.
  • Ze faciliteert organisaties om deel te nemen aan Verbeterlabs.

Heb je vragen, neem dan contact met Brenda.

Samenwerkende partijen

Werkgeversvereniging Zorg & Welzijn ZHZ richt zich op vraagstukken in de knellende arbeidsmarkt. Van andere manieren van werven en opleiden van zorgmedewerkers tot manieren van werken, waardoor nieuwe meer cliënten begeleid kunnen worden in dezelfde tijd, met behoud van kwaliteit. Vooral bij het laatste komen we elkaar tegen en trekken dan samen op.

Bezoek de website

Het Verbeterlab is een unieke aanpak die de veranderkracht van jou als zorgmedewerker laat losbarsten. Daardoor kan jij een krachtige beweging inzetten waarmee veranderen en innoveren vanzelfsprekend wordt in jouw organisatie.

 

Bezoek de website

INNOW. is hét middelpunt voor innovatie in de Drechtsteden Het is een samenwerking van gemeente, zorg en onderwijs. Samen organiseren we evenementen over innoveren, experimenteren en implementeren in de zorg. We combineren (activiteiten van) netwerken om organisaties een stap verder te helpen.

Bezoek de website