Verbeterlab

In het Verbeterlab ontwikkel je verandervaardigheden, zodat je veranderingen daadwerkelijk voor elkaar krijgt. Je leert hoe je de juiste vragen stelt, hoe je jouw collega’s enthousiast krijgt en hoe je moed en doorzettingsvermogen traint. Door de eenvoud van de aanpak en de ondersteunende templates kun jij als zorgmedewerker zelf aan de slag met het oplossen van je eigen problemen en ideeën. Alle zorgprofessionals binnen Drechtzorg kunnen zich aanmelden.

In het Verbeterlab gebruiken we de ‘dubbele loop’. Als je een verandering voor elkaar wilt krijgen, zet je stappen en volg je een eigen veranderproces. De ‘dubbele loop’ van het Verbeterlab helpt jou alle stappen te nemen om een verandering met succes door te voeren.

 

Wil je ook veranderaar worden?

In het Verbeterlab ontwikkel je verandervaardigheden, zodat je veranderingen daadwerkelijk voor elkaar krijgt. Je leert hoe je de juiste vragen stelt, hoe je jouw collega’s enthousiast krijgt en hoe je moed en doorzettingsvermogen traint. Door de eenvoud van de aanpak en de ondersteunende templates kun jij als zorgmedewerker zelf aan de slag met het oplossen van je eigen problemen en ideeën. Want innoveren kun je leren!

 

Aanmelden

Ben je enthousiast geworden? Dan kun je je hier aanmelden. Vul je gegevens in en dan nemen we snel contact met je op.

Aanmelden innovatienetwerk