Verbeterlabs

Het Verbeterlab is ontwikkeld door Conforte in omgeving Rotterdam. En omdat het zo’n succes is, bieden wij het aan, voor alle zorgprofessionals binnen Drechtzorg.

In elke fase van de dubbele loop kun je veel leren over hoe je een verandering aanpakt. Bij elke fase hebben wij tips, theorie en oefeningen die al eerder gebruikt zijn om veranderingen in de zorg voor elkaar te krijgen. Samen met collega-veranderaars ga je in het Verbeterlab de intervisie aan. Door met elkaar te praten over wat je hebt gedaan en waar je tegenaan liep, leer je van elkaar. Dit kun je meteen toepassen.

 

Wil je ook veranderaar worden?

In het Verbeterlab ontwikkel je verandervaardigheden, zodat je veranderingen daadwerkelijk voor elkaar krijgt. Je leert hoe je de juiste vragen stelt, hoe je jouw collega’s enthousiast krijgt en hoe je moed en doorzettingsvermogen traint. Door de eenvoud van de aanpak en de ondersteunende templates kun jij als zorgmedewerker zelf aan de slag met het oplossen van je eigen problemen en ideeën. Want innoveren kun je leren!

 

Aanmelden

Ben je enthousiast geworden? Dan kun je je hier aanmelden. Vul je gegevens in en dan nemen we snel contact met je op.

Aanmelden innovatienetwerk